• Frakt 69,- Gratis over 699,-
  • RASK LEVERING FRA NORGE
  • Fri retur på alle støvler
Vedlikehold av glatt lær
Kjøpshjelp og vedlikehold

Vedlikehold av glatt lær

 

IMPREGNERING AV STØVLER MED GLATT LÆR:

 

Hvilke av våre modeller som har glatt lær:

Oppdal, Swat, Titan, Valdres, Hunter, Veslpiggen, Nordland, Stetind, Bre, Svartisen


Støvler med glatt lær har en blank og glattere overflate, også kalt fullnarvet lær. Støvler av lær er som huden din, den vil til tider tørke ut og trenger fuktighet. Du kan se/føle når læret blir tørt. Læret mister glansen, og det er da på tide å tilføre læret næring og fuktighet. Vi kan anbefale å behandle støvlene med vanlig skokrem, eller beeswax som ikke inneholder fluor eller silikon.  

Vi anbefaler beeswax/skokrem fremfor ren voks. Skokrem med for høy andel av voks og silikon bidrar også til å tette porene i skinnet og går utover støvlenes pusteegenskaper. Skokrem kan gjerne kombineres med en impregneringsspray.

Å tilføre skokrem i moderate mengder på støvlene, kan du fint gjøre med jevne mellomrom - eksempelvis før en langtur. Du kan også gjerne ta med en impregneringsspray dersom du skal ut på en langtur. Ha i minnet at været også spiller inn når det kommer til regelmessig impregnering. Varmt og tørt vær krever gjerne ekstra vedlikehold. Dersom du skal lagre skoene, bør du smøre de inn for å unngå at de tørker ut.

Vi anbefaler følgende vedlikeholds produkter til glattlær;

-          PG863 - Skopleie Lærvoks med beeswax 100ml Nøytral

-          PG8631K009100 - Skopleie Lærvoks med beeswax 100ml Sort

-          FR113 - Blankebørste med påsmører


Simply Easy Learning

    Du vil også like dette