• Fri frakt over 1.000,-
  • RASK LEVERING FRA NORGE
  • Fri retur på alle støvler
Historien om Crispi
Om Crispi

Historien om Crispi

https://www.crispi.no/pub_docs/files/HistorienomCrispi/SCO_7.5.1937737.jpg

Starten


Tidlig på 70-tallet, midt i en progressiv endring som skjedde i Italia, representerte industrien et av vendepunktene i landet. Allessandro Marcolin, selskapets eier, så det positive engasjementet i industrien og bestemte seg for å utvikle og lage et produkt som sto for kvalitet og teknologi på samme tid. Alt dette kom fra en arbeidsplass med sko, opprettet i 1975. Denne kombinasjonen ble en suksess for firmaet. CRISPI Sport, startet i 1975 som en arbeidsplass for fjellsko har sett markedet vokse, og er blitt fremtredende innen denne nisjen, og er blitt en av de mest verdifulle selskapene i Italia og utlandet.
https://www.crispi.no/pub_docs/files/HistorienomCrispi/SCO_7.5.1938409.jpg

CRISPI-KONSEPTET


CRISPI sport grunder seg i binomial kvalitet og teknologi og er en av de mest kvalifiserte innen utendørsfeltet. Med denne filosofien lager selskapet myke støvler av førstevalgsskinn med støtdempende området i sålene. 1975 er CRISPI Legend bursdag og er helt siden det kjent for sin toppkvalitet. I dag, 40 år senere er CRISPI fortsatt lojal mot denne filosofien og produserer sko av høy kvalitet, i et konkurransedyktig marked.
https://www.crispi.no/pub_docs/files/HistorienomCrispi/SCO_7.5.1938714.jpg

Gå inn i fremtiden


CRISPI henvender seg i dag til et marked med spesialister da de konsentrerer seg på å produsere nisjeprodukter for å utnytte teknologien og kunnskapen de har fått gjennom årene. Derfor varierer de forskjellige CRISPI områdene: ATF (Alpine Touring Freeride), Telemark, paragliding som tilbyr et patentert system for å sikre maksimal ankelbeskyttelse under landingsfasen, country spirit laget med grundig forskning på spesifikt bruksmateriale ABSS (Ankel Bone Support System), DTL (Dual Tech Lining), Black Quality segmentet som forsyner spesialstyrker i en rekke land i verden, Mountaineering og trekking som gjør at alle friluftselskere får opplevelsen og teknologien som er tilegnet i disse forskjellige sektorene.
https://www.crispi.no/pub_docs/files/HistorienomCrispi/SCO_7.5.1938872.jpg

Siden 1975


CRISPI er et sjeldent eksempel på en perfekt balanse mellom teknologi og tradisjon. I over 40 år gjorde denne vellykkede wbinomien selskapet til å bli verdensledende innom alle sine produksjonsnisjer uten noen store slagord eller løfter. De hadde en lidenskap for sko av høy kvalitet og mot til å sette resultatene de fikk for å oppnå konstant forbedring - modell etter modell.

    Du vil også like dette